17 augusti 2009

Jippi, äntligen kom det andra certet!!!!

Vilken helg det varit...

Vi kom till Nyköping på fredagkväll vid cirka 19:30 och parkerade för att sedan ta en promenad runt området. Var till och med in och bekantade oss med ringen och trollen var så duktiga!

Lördagmorgon och hundarna är på G. Det är dock inte dagens domare, allt blev väldigt tragikomiskt på ett sätt. Våra troll var för små och undernärda, konstigt att vi inte blev anmälda för djurplågeri... Fast Ida har fina näsborrar (!!!) visste inte ens att den delen av hunden skulle kommenteras, ingen annan heller som jag frågade...

Jag sa på mitt allra trevligaste sätt att jag tyckte att domaren nog behöver läsa på rasstandarden igen, sorry, kunde inte låta bli när hon bjöd in till det!!!

Efter utställningen så packade vi ihop, tog en tur i Nyköpings centrum för lite shopping, trodde ni att jag skulle missa ett sådant tillfälle??? Sedan åkte vi till Norrköping.

Hade en trevlig eftermiddag och kväll med nya staffordmänniskor som lever sitt liv med Berta och Bobo samt en trevlig liten tösabit som kallas Bianca. De väntade på sin uppfödare som skulle komma efter med sin husvagn och vi hade det så trevligt med kaffe och ballerinakex samt tv-tittande (friidrotts-vm har ju börjat).

När vi i alla fall vaknade på söndagmorgon så tog Ronny trollen på en långpromenad för att komma igång och Zigge var verkligen på klorna!!! Det kanske var det som gjorde susen för idag så blev Zigge bästa hane med cert och cacib samt slutade som BIM. Han klarade inte av att gå BREDVID bästa tik utan blev väldigt, väldigt förtjust i henne och hade tankarna på annat håll...

Så nu sitter vi här med våra fåniga leenden och suger på en väldigt god karamell.

Måste få tacka alla för en trevlig och rolig helg, med många glada skratt, underbara staffar med mera, med mera. Nämner ingen vid namn och kan då heller inte glömma något namn!

Kram på er alla för er peppning och tro på vår prins!!!

//Anne-Lie

6 kommentarer:

 1. Äntligen! Grattis! :D

  Annika & Jocke m Ozzy, Tilda och Zazo

  SvaraRadera
 2. Grattis än en gång.
  Rolig läsning.
  Kanske tur att vi inte anmält till Hudik, vet inte om näsborrarna blir godkända ;)
  Vi kommer säkerligen vid fint väder. Både Saida och Grabben behöver lite mera socialträning...

  SvaraRadera
 3. Ni är så välkomna så, oroa er inte för några näsborrar då det är Ulrika som dömer!!!

  SvaraRadera
 4. <3 Grattis åter igen till pappa Zigge!! <3

  SvaraRadera
 5. Grattis!
  Kunde inte låta bli att dra på munnen när jag läste om näsborrarna......

  //Anja & c:o

  SvaraRadera
 6. Härligt!!
  Stort grattis :)
  ~mille

  SvaraRadera