20 juli 2010

På väg hemåt


Tio underbara dagar är slut!!!

Vi styrde färden mot Borås där vi övernattade samt shoppade lite. Därefter gick färden mot Göteborg där vi stod på s k ställplats och tog en tur på Liseberg. Dagen efter hann vi med lite shopping igen ; ))

Då vi visste att det var valpleveranser hos Eva & Lars så visste vi att där var fullt hus i alla fall, vår Bobil får besöka dem i nya hemmet vid ett bättre tillfälle!

Efter alla steg som vi tog i Götet, jag fick naturligtvis skavsår, så blev det att vi stannade i Alingsås och deras 4-stjärniga camping(???) samma antal * som Böda men miltals ifrån deras standard...

Dagen efter gick färden först till Husbils-Svensson utanför Trollhättan, därifrån tog vi oss till Mariestad och deras 4-stjärniga camping, något bättre än den i Alingsås men...

Idag stannade vi till utanför Kristinehamn och besökte Husbilslandet. Sedan stannade vi till på Hymer center och tittade, för att sedan ta in på Gustavsviks camping här i Örebro, det ska tydligen vara en 5-stjärnig camping... Vi tog ett dopp i poolen, lapade lite sol... Men jag förstår fortfarande inte vad de har som är bättre än Böda Sand...???

Nu ska vi snart släcka ner.

Vi hörs vänner!!!

- Anne-Lie using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar