21 oktober 2009

Resultat Strängnäs 17 oktober

Ja vad ska man säga...

Zigges tredje utställning som champion resulterade i att han vann championklassen, mycket bra hundar med, han blev bästa hane. Sedan var det bara att vänta på att tikklasserna skulle bli klara...

Ida går ju numera i unghundsklassen och där skötte hon sig fint, 1:a i kvalité, slutade som 3:e bästa unghund med Ck, placerade sig dock inte i Bästa tikklass.

Bästa tik blev då Mastino's Unbreakable Bitch, Pernillas Berit, som även tog sitt andra cert.

Nu var det dags för BIR & BIM... Där satt den, Zigge blev BIR och det var bara att stanna kvar för BIS-finalen, hjälpte Pernilla att visa i avelsgrupp efter Maggan som hon vann och gick vidare med till BIS-finalen och där slutade hon som BIS-2, GRATTIS!!! Hon vann även Bästa uppfödare!!! Vilken dag även för kennel Breakeout ; ))

Dax för BIS-final för Zigge, man vill representera rasen väl och jag tror att vi gjorde så. Han klarade första gallringen och var kvar tills det var 9 raser, men tyvärr så blev han inte en av de fem placerade dock. Men vi ska inte klaga, där var världsvinnare och andra hundar med en massa titlar som är kanonfina.

Efter denna långa dag så blev det till att planera om, vi hade ju tänkt åka till Laxön för att stanna där till söndagen men kl var 19 innan vi hade fått något i magen och kunde åka från utställningsplatsen. Det slutade med att vi stannade för natten på Fyrishovs camping i Uppsala. För att på söndagen ta ett par stopp för shopping, tyst nu, för att slutligen ta en tur runt Laxön.

Bilder från utställningen kommer...

Anne-Lie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar