15 oktober 2009

Några rader...

Dags för lite nyheter, vet inte om det finns några egentligen...

Vi har tränat lite med bollen såklart, Ida blir snabbare och snabbare även om hon inte riktigt tycker att det är fullt lika roligt som Zigge som blir alldeles galen ; ))

Igårkväll var det då dags för bad och förberedelser inför helgens utställning i Strängnäs, inte fullt så roligt tyckte de väl...

Ikväll är det Bobilen som ska prepareras. Ladda vatten, fylla på med de kläder som ska med, ja allt utom det som ska vara i kylskåpet. Vi ska ju även hinna handla innan kvällen också, vad vill vi äta i helgen tro??? Tanken är att efter utställningen på lördag så ska vi eventuellt ta en tur mot en camping som vi tyckt se mysig ut, på webben i alla fall, och stanna där till på söndag. Men det beror väl lite grann på hur vädret utvecklar sig. I början av veckan så såg det ut som att kunde bli kalasväder, men nu vete 17!!!

Har blivit erbjuden att köpa en valp från en kombination som känns spännande, kärleksmötet har inte ägt rum ännu men alltid roligt att vara påtänkta som valpköpare. Vi har även tittat på lite andra tikar som med rätt hane kan vara något att fundera på... hmm.

Vi har ju nu vårt eget kennelnamn och även anmälda till SKK's uppfödarutbildning, vad har vi gett oss in på, ju mera man lärt sig så inser man att man inget kan - på ett ungefär. Mycket att tänka på, men har fått det sagt att den bästa kombinationen att starta med har vi hemma redan. Vem som sagt det avslöjar jag inte nu, men det är någon vi har det allra största förtroendet för vad gäller avel på staffords!!! Har sett avkommor efter kombinationen mellan Idas mamma och Zigges pappa och de går inte av för hackor vill jag lova. Men men, vi får väl se vad framtiden bringar ; ))

Ha det gott för nu!

Anne-Lie

2 kommentarer:

  1. Va roligt med ännu en kennel så nära.
    Även roligt om de ord ni fått höra om "Trollen".
    Ha en bra kväll.

    SvaraRadera
  2. Men vad kul, grattis!!
    Sedan kan jag ju säga att kommande valpköpare kommer att tycka att ni är toppen!
    Japp, så är det :)

    SvaraRadera